Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

QCode

Pokud hledáte rychlý a výkonný animační nástroj, který promění vektorové kreslení a animace na objekty Cive či Swift, potom je QCode přesně pro vás! Vytvoření projektu nebylo nikdy jednodušší. Pomocí QuartzCode můžete iterovat animace během několika vteřin, zároveň můžete vidět kódy vedle sebe. Bariéra pro vytváření animací v Xcode se proto dramaticky snižuje.

[appbox appstore id913523893 oldprice=“2249Kč“]

Star Wars®: Knights of the Old Republic™ II

Máme tu něco pro fanoušky série Star Wars! Díky Knights of the Old Republic II se dostanete do skutečného děje. Jako bojovník Jedi budete čelit těm nejtěžším rozhodnutím galaxie.

[appbox appstore id960778634 oldprice=“299Kč“]

Clean Text

Základní nástroj pro webmastery, grafické designéry, vývojáře a redaktory časopisů, který vám sníží dobu čištění. Vyřeště problémy během několika kliknutí. Clean Text provádí mnoho základních funkcí pro zpracování textu, jako je odstraňování prázdných řádků, nežádoucích mezer nebo převod znaků tabulátoru.

[appbox appstore id414782261 oldprice=“679Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Deponia

SAWkoban

[appbox steam simple 757350 oldprice=9,99€]

ROOT

[appbox steam simple 393610 oldprice=9,99€]

Not a Hero

[appbox steam simple 274270 oldprice=13,99€]

macbook-air-2018-fb

Dnes nejčtenější

.