Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Máte doma čtyřnohého kamaráda a chcete mu dopřát stejný komfort jako sami sobě? Pohodlné spaní, stálý přísun pamlsků nebo nikdy nekončící hra? S produkty z kategorie Smart Pet bude každý mazlíček v těch nejlepších rukou.

FB_800x600_Petkit

O správnou termoregulaci se postará chytrý pelíšek Petkit Cozy. Pelíšek měří teplotu okolí pomocí citlivého teplotního senzoru a na základě výkyvů teplot automaticky vyhřeje nebo ochladí vnitřní prostor. Díky aplikaci v telefonu navíc můžete sledovat spánkový režim vašeho mazlíčka. Ideální pro malé pejsky nebo kočky.

O dávkování krmiva v době, kdy nejste doma, se postará inteligentní dávkovač Petwant PF-103 s kamerou, reproduktorem a mikrofonem. Je ideální pro malé pejsky nebo štěňata, která by měla přijímat potravu častěji po malých dávkách.

O dostatečný přísun tekutin se postará chytrý dávkovač vody Petkit Eversweet 2, který vašemu mazlíčkovi zajistí vždy čerstvou a čistou vodu. Je vybaven tichým chodem, speciálním filtračním systémem a luxusním designem.

Chcete svého mazlíčka zabavit, když je zrovna sám doma? Automatický vrhač míčků iFetch Too nabídne hodiny aportování i bez účasti zaneprázdněných majitelů. Vrhač iFetch střílí míčky s nastavením tří různých vzdáleností s energií až na 300 odpalů. Zábava nikdy nekončí.

Na procházky s vaším pejskem nezapomeňte vzít chytré vodítko Petkit GO Smart, které můžete spárovat se svým mobilním telefonem a zaznamenávat historii svých procházek. Navíc vás upozorní na příchozí hovory a jiné notifikace.

  • Spoustu dalších šikovných vychytávek pro své pejsky a kočičky najdete ZDE.
FB_800x600_Smarty-pet

Dnes nejčtenější

.