Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Simple Repeat Timer

Simple Repeat Timer je jednoduchý, čistý a účinný časovač! Chcete-li ho nastavit, stačí jednoduše posunout prstem nahoru ze spodní části obrazovky. Nabízí základní funkce, které jsou ale velmi propracované. Můžete najednou sledovat až 3 časovače zároveň. Lze nastavit také často využívané časy jako oblíbené.

[appbox appstore id1004244782 oldprice=“25Kč“]

Montezuma Puzzle 4 Premium

Každá ze 100 hádanek vyžaduje, abyste přetáhli kousky ze spodní poloviny obrazovky do té horní. Cílem je vyplnění celý zobrazený tvar. Kousky nelze překlápět ani otáčet. Z počátku se hra bude zdát jednoduchá, ale postupně bude obtížnost stoupat. Obsahuje neomezený počet tipů a možností „zpět“, díky čemuž se snad pokaždé dostanete do cíle. Pokud však použijete nápověď až příliš, nezískáte dokonalé hodnocení.

[appbox appstore id893078635 oldprice=“25Kč“]

Tunable Tuner & Metronome

Připojte se k více než milonu hudebníků a zlepšete své dovednosti s nástroji. Je to trenér, který vám může pomoci hrát stále v melodii a v rymtu kdekoliv a kdykoliv. Je vybavena funkcemi, které pomáhají při tréninku uší, podpoře dechu, rytmu, načasování a dynamice.

[appbox appstore id608540795 oldprice=“99Kč“]

MNARH

Rychlá a jednoduchá arkádová hra. Pozor na lodě přicházející z obou směrů. Poklepejte prstem po obou stranách obrazovky, abyste je odvrátili! 

[appbox appstore id1329597906 oldprice=“49Kč“]

wakerapper

Nejchytřejší alarm na světě, který kontroluje vaší ranní rutinu a podle toho vypočítá optimální čas spánku a probuzení. Obsahuje inteligentní časovač s přednastavenými doporučenými délkami zdřímnutí takže se nepřespíte. 

[appbox appstore id1112720984 oldprice=“25Kč“]

Flashcards Club – Create/Share

Flashcards Club nabízí nový rychlejší a lepší způsob, jak vytvářet a sdílet kartičky. Co dělá jinak než ostatní? Karty mohou obsahovat kombinaci textu, fotografií, videa a zvuku. Podporuje týmovou práci, kdy každá osoba může upravovat nebo mazat své vlastní kartičky nebo od jiného tvůrce.

[appbox appstore id1404186365 oldprice=“79Kč“]

Simple Melody – Violin

Začněte hrát jednoduché klasické a moderní melodie na housle a staňte se opravdovým hudebníkem. Dokonce i když nemáte hudební sluch, ve hře se naučíte, jak hrát na houslový nástroj pouhým klepnutím na obrazovku. 

[appbox appstore id980634318 oldprice=“25Kč“]

iPhone XR lsa FB

Dnes nejčtenější

.