Zavřít reklamu

Kdo by neznal Snoopyho. Tento kreslený pejsek z komiksu Peanuts je totiž po celém světě velmi oblíbený a objevuje se nejen v komiksech či televizních pořadech, ale i na oblečení, hráčkách a spoustě dalších věcí. A právě on spolu s jeho kamarády z Peanuts by se měl stát hlavním hrdinou nového originálního pořadu z dílny Applu, na který bychom se měli moci podívat již velmi brzy. 

Takto prostředí nové TV aplikace na iOS 12.3 vypadá: 

O dohodě Applu se společností DHX Media, jejíž dceřinou společností je Peanuts Worldwide, jsme vás informovali už vloni s tím, že je velmi pravděpodobné, že se nejspíše dočkáme pořadů právě s Peanuts tématikou. Právě ten je podle portálu Deadline již prakticky hotovo a dorazit má již v květnu. Jednat by se mělo o krátký animovaný příběh, který ponese název “Peanuts in Space: Secrets of Apollo 10” a bude pojednávat o Snoopym jakožto o slavném astronautovi. 

Mnohem zajímavější než samotný příběh je však fakt, že podle Deadline má Apple tento pořad distribuovat přes aplikaci TV, která bude dostupná v iOS 12.3 a později i na Macu. A jelikož je aplikace samozřejmě zdarma a její “odnož” TV+ s originálními pořady má odstartovat teprve na podzim, zdá se jako vysoce pravděpodobné, že i Snoopyho si budeme moci užít zcela zdarma a to všude, kde bude tato aplikace dostupná. Tento krok lze ze strany Applu vnímat jako snahu naučit uživatele využívat jeho přepracovanou aplikaci a v ideálním případě v ní i utrácet za předplatné. Zda se tak stane však budeme stoprocentně vědět až po samotném vydání.

Pokud tedy na Snoopym a jeho přátelích ujíždíte, květen pro vás bude šťastný měsíc. Snad tedy bude stát toto menší dílko zato. Očekávání jsou totiž jako vždy velká, byť ne tak, jak u klasických filmů či seriálů, které budou na TV+ dostupné později. 

apple tv snoopy

Dnes nejčtenější

.