Zavřít reklamu

Apple dnes vydal prohlášení o tom, že jeden z jeho nabíjecích adaptérů, respektive jedna z jeho částí, je závadný. Konkrétně se jedná o nabíjecí adaptér s třemi hroty, který je primárně určen pro elektrickou síť v Británii, Singapuru a Hong-Kongu. Tato zástrčka byla poskytována pro iPhony a Macy mezi léty 2003 až 2010 a taktéž je součástí soupravy cestovních adaptérů.

Prohlédněte si popsané snímky této koncovky v galerii:

Na výše přiložených snímcích můžete vcelku snadno rozpoznat, zdali takovouto vadnou zástrčku nevlastníte. Vadné kusy jsou celé v bílé barvě, přičemž ty nové jsou v místech, v kterých se zasouvají do samotného napájecího adaptéru, viditelně šedé.

Nebezpečí šoku

Podle prohlášení Applu se u malého množství starých zástrček objevil problém, když se po kontaktu s vodičem rozbily a člověku mohly následně způsobit elektrický šok. To je však samozřejmě u podobného produktu naprosto nepřípustné a Apple se proto rozhodl spustit výměnný program, díky kterému si mohou uživatelé své vadné produkty vyměnit a ochránit tak své zdraví. Jediné, co pro to musíte udělat, je donést tento vadný kus do autorizovaného servisu, a nebo kontaktovat jablečnou podporu. Připravte se však na to, že můžete být požádání o sériové číslo produktu. Tento nově spuštěný výměnný program se nikterak nedotkne samotné záruky produktu.

charge

Dnes nejčtenější

.