Zavřít reklamu

Když se řekne Seznam.cz, valné většině z nás se vybaví oblíbený internetový prohlížeč, který v Česku drží na uzdě i Google. V brzké době by však mohlo být o Seznamu slyšet i ve světě mobilních telefonů. Ve spolupráci se Samsungem a Alzou totiž připravil speciální edici smartphonu Samsung Galaxy A40.

Seznamácká verze Galaxy A40 se od klasické verze téměř neliší. Přidanou hodnotou jsou totiž “jen” předinstalované aplikace z dílny Seznamu, které tak již není nutné stahovat z obchodu Google Play. Jediné přihlášení navíc stačí k tomu, aby se celý telefon, respektive aplikace v něm, přizpůsobily svému uživateli a nabízely mu tak relevantní obsah. V telefonu naleznete předinstalovaný Email.cz, Mapy.cz, Jízdní řády, Novinky.cz, Sport.cz, Seznam Zprávy, TV Program, Televizeseznam.cz, Pohádky, Kupi.cz, Zboží.cz, Proženy.cz, Garáž.cz, Super.cz, Sauto.cz, Sreality.czSbazar.cz. Jakékoliv exkluzivity byste tak hledali marně. Na druhou stranu, pro uživatele upřednostňující produkty právě této společnosti může být koupě tohoto modelu i tak poměrně zajímavé. 

Novinka, která se chlubí 5,9” FHD+ displejem a vcelku povedeným designem, se bude první měsíc prodávat jen na Alze, později pak dorazí i do dalších obchodů. Cena telefonu bude 6499 korun – tedy naprosto stejná jako u standardní verze. Poměrně zajímavé je pak i to, že dle slov předsedy představenstva Seznamu Pavla Zimy společnost rozhodně nepovažuje tento produkt za finální řešení pro uživatele preferující právě Seznam. V budoucnu se tak nejspíš dočkáme dalších podobných spoluprací, které by se mohly později promítnout i do jiných značek. Zda ale mezi nimi budou někdy v budoucnu i iPhone je záhadou. 

seznam fb

Dnes nejčtenější

.