Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

MacCleanse

MacCleanse je výkonná aplikace zaměřená na čistění vašeho systému a obnovení místa na pevném disku. Je plně kompatibilní s nejnovější verzí Mac OS X. Během několika vteřin může vykonávat více než padesát úkolů, které by vám nejspíš trvaly hodiny a hodiny. Nic nezmešká a pomůže vám získat zpět desítky nebo stovky megabitů, né-li gigabitů.

[appbox appstore id415970551 oldprice=“599Kč“]

1Keyboard

Proměňte svůj Mac na bluethooth klávesnici, která dokáže ovládat iPhone, iPad nebo Apple TV. Používejte klávesové zkratky, které vám usnadní život. Dlouhé dokumenty se vám nyní budou psát mnohem jednodušeji na fyzické klávesnici, než jen „tapat“ na displej a nezískat žádnou opravdovou odezvu. Vyzkoušejte to!

[appbox appstore id766939888 oldprice=“299Kč“]

Photo Plus – Image Editor

Potřebujete kompletní řešení pro úpravy vašich fotografií? Photo Plus je tu pro vás! Je navržený tak, aby uspokojil pořeby jak amatérských, tak i profesionálních fotografů. Poskytuje vám neomezenou tvůrčí svobodu. Od základních úprav jasu, expozice nebo kontrastu tu máme spoustu odstínů, nastavení gamma a hodnot RGB.

[appbox appstore id1190292165 oldprice=“129Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Club Life

Airport Madness 3D

[appbox steam simple 445770 oldprice=16,99€]

Jump Gunners

[appbox steam simple 697660 oldprice=9,99€]

Cities in Motion 2

[appbox steam simple 225420 oldprice=19,99€]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.