Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Perfect Size!

Perfect Size je perfektní hra pro každého. Každá úroveň zobrazuje objekt po dobu tří sekund a poté zmizí. Je na vás, abyste upravili velikost objektu tak, aby odpovídala velikosti předchozího objektu. Čím blíže jste, tím vyšší je vaše skóre. Hra obsahuje 300 etap a tři úrovně obtížnosti. Ovládání je jednoduché, naučíte se ho za pár minut. Vyzkoušejte to!

[appbox appstore id1455322490 oldprice=“49Kč“]

cat&line

Velmi zábavná hra na odreagování, která zaujme především svou jednoduchostí! V nudných chvílích poslouží jako skvělý společník. Může se hodit i na dlouhých cestách.

[appbox appstore id520098615 oldprice=“25Kč“]

Incredible Box

Cílem této hry bude posunout krabici na cílovou pozici, nic víc. Je to především logická hra, u které budete muset popřemýšlet nad každým krokem. Možná se to zdá jednoduché, ale to si povíme po prvním pokusu!

[appbox appstore id997582467 oldprice=“79Kč“]

World Clock Time Today Widget

Tato aplikace vám přinese přesný čas každého časového pásma na světě! Velmi užitečné pro podnikatele nebo lidi žijící v cizích zemích, pro které jsou tyto záležitosti na každodenní bázi. 

[appbox appstore id1294003209 oldprice=“25Kč“]

Mind Book – Book Creator

Chcete si vytvořit vlastní knihu? S tímto snadno použitelným a přesto zábavným efektivním knižním programem získáte možnost napsat své pocity a myšlenky a převést je do knihy. Svůj výtvor si můžete uložit do aplikace nebo ho můžete poslat svým přátelům. Nechte své nápady stát se knihou! 

[appbox appstore id1394631904 oldprice=“25Kč“]

PhotoBot – Take automated selfies

Vytvářejte selfie bez stisknutí jakýchkoli tlačítek! Tato zprvu možná nezajímavá aplikace vám později mnohdy usnadní život! Vzpomínáte si na focení se svými přáteli? Nastavujete telefon tak, abyste byli na snímku všichni. Na konci ale zjistíte, že nedosáhnete na spoušť. Toto se vám s PhotoBot nikdy nestane!

[appbox appstore id1132634656 oldprice=“129Kč“]

Tile Crash

Super, zábavná hra pro všechny! Vašim úkolem bude ničení ikon, díky kterým získáváte ocenění a zlepšujete svůj „skill“. Buďte ale opatrní, na každém tahu přibyde další a další. Budete mít možnost použití 3 různé komba, díky kterým si snadněji zachráníte život.

[appbox appstore id1082361599 oldprice=“25Kč“]

iPHone in hand unsplash fb

Dnes nejčtenější

.