Zavřít reklamu

V nedávné době jste se na našem magazínu mohli dočíst o novém videu ze série Shot on iPhone, které vyobrazuje den dvou hvězd z největší hokejové ligy světa NHL. Apple těmito videi světu ukazuje fakt, že jeho produkty jsou zkrátka skvělé a dokáží perfektně fotit i natáčet. Dnešním dnem jsme se dočkali zbrusu nového videa, které bylo natočeno na iPhone XS, a ukazuje důležitost přírody.

Nynější jednominutový vizuální snímek nese název „Don’t mess with Mother“ (Nezahrávejte si s Matkou), čímž Apple klade důraz na potřebu ochraňovat samotnou Matku přírodu. Na videu jsou pochopitelně zachyceny její nejrůznější krásy a nalezneme na něm taktéž cválající zebry, slony, ještěry, sněžné laviny, tryskající vulkány a spoustu dalších skvostů naší Země. Kalifornský gigant začal v posledních letech velmi pečlivě dbát na samotnou přírodu a tuto myšlenku chce tedy převést i do svých produktů. V minulém roce jsme se například dočkali vydání nového Macu mini a MacBooku Air, které jsou vyrobeny ze 100% recyklovatelného hliníku. Navíc již v minulosti jsme se dočkali podobného videa ze stejné série, které zachycovalo výzkumný program žraloků na Maledivách. Tento charitativní program je dokonce zaměřen na studium a záchranu těchto vodních predátorů, kteří se v boji s člověkem setkávají s obrovskými ztrátami.

Apple se v sérii Shot on iPhone rozhodně chystá pokračovat a my se tedy máme na co těšit. Jak jste na tom vy, sledujete tato videa? Oba zmiňované snímky si můžete prohlédnout přímo zde pomocí odkazů níže.

shot-on-iphone-fb

Dnes nejčtenější

.