Zavřít reklamu

Pokud vás v loňském roce bavila naše fotosoutěž, ve které jste mohli vyhrát spoustu hodnotných cen, máme pro vás skvělou zprávu. Vzhledem k obrovskému zájmu z vaší strany o její opětovné spuštění jsme se vám rozhodli vyhovět a opět jí rozjíždíme na plné obrátky. Máte-li tedy ve svém smartphonu či tabletu parádní fotky, které by vám mohly zajistit hodnotnou výhru, neváhejte a soutěžte s námi!

V naší soutěži budete moci každý měsíc vyhrát sluchátka Apple AirPods 2. generace. Jediné, co pro to musíte udělat, je nahrát na náš soutěžní web fotku vyfocenou smartphonem a následně pro ní získat co největší počet hlasů. Autor fotky s nejvíce hlasy na konci každého měsíce od nás následně dostane sluchátka.

Zapojení se do soutěže je naprosto jednoduché. Zkusit štěstí totiž může každý, kdo přidá fotku vyfocenou smartphonem či tabletem a vyplní své jména a e-mailovou adresu do jednoduchého registračního formuláře, abychom jej mohli následně zkontaktovat v případě výhry. Hlasovat můžete u fotek pomocí tlačítka “To se mi líbí”, avšak pouze jednou pro každou fotografii v daném měsíci. Hlasy pro své fotky můžete získávat vždy do 23:59:00 posledního dne daného měsíce. Kompletní podmínky soutěže naleznete zde. 

A pozor! Jelikož bude první kolo trvat ode dneška, čili 18. dubna, jen do 30. dubna, šance na výhru je skutečně velká. Rozhodně tedy se zapojením do soutěže neváhejte a pochlubte se svými zdařilými úlovky. Moc se na ně těšíme! 

AirPods fotosoutez LsA
AirPods fotosoutez LsA

Dnes nejčtenější

.