Zavřít reklamu

Apple i nadále rozšiřuje počet svých Apple Storů. The Evening Standard informoval, že se Apple dohodl na výstavbě zcela nového kamenného obchodu v Knightsbridge, která je jednou z nejluxusnějších londýnských nákupních čtvrtí, o čemž svědčí i poloha chystaného Apple Storu mezi obchodními domy Harrods a Harvey Nichols. Nová jablečná prodejna bude mít rozlohu téměř dva tisíce čtverečních metrů.

Takto to vypadalo před Apple Story jen pár hodin před uvedením nových iPhonů do prodeje:

Výstavba nového Apple Storu je dalším důsledkem celkové modernizace této čtvrti. V budoucnu zde má přibýt 35 luxusních nájemních bytů a zhruba 6 tisíc čtverečních metrů kanceláří. V současné chvíli je budova zahalena, aby se před zvědavci ukryla konstrukce. Kdy bude Apple Store uveden v život ještě není dosud jasné. Stane se ale pátým obchodem společnosti Apple v Londýně. Ke konci minulého roku Apple dokončil v tomto městě rekonstrukci svého obchodu na Covent Garden.

Mít ve městě Apple Store je vždy velmi prestižní záležitostí a svým způsobem i poctou. Ne každý ale na tvrdé podmínky Applu kývne. V nedávně době jsme vás informovali o zrušené výstavbě Apple Storu v Tel Avivu, který se měl stát vůbec prvním jablečným obchodem v Izraeli. Apple po vlastnících tamního obchodního centra chtěl uhrazovat náklady na skladování zboží a marketing, na což zde nebyli ochotni přistoupit. Sešlo rovněž z výstavby Apple Storu v Melbourne, který měl stát na Federation Square. Apple zde narazil na tvrdý odpor místních, kteří by moderně vzhlížející prodejnu brali jako zásah do historické části města.

knightsbridge-fb

Dnes nejčtenější

.