Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

CuteBaby

CuteBaby je program, který dokáže pracovat s jazykem Swift a navíc vám ušetří spoustu času. Je možné odvozovat, generovat vnořené modely, podporuje Swift 4, formátuje JSON nebo zvýrazňuje syntaktickou chybu. Vyzkoušejte!

[appbox appstore id1262352477 oldprice=“25Kč“]

Folder Factory

Elegantní malá aplikace pro změnu designu vašich ikon u složek. Ano, to je Folder Factory, který dokáže vaši plochu naprosto změnit. Jestli k lepšímu nebo k horšímu, to už je na vás. Pomůže vám sladit podobné složky podle barvy, díky čemuž bude poté váš Mac lépe organizován.

[appbox appstore id521419726 oldprice=“129Kč“]

Video Player vGuru: Play Movie

vGuru je multimediální přehrávač, která podporuje více než 200 formátů, jako jsou například MKV, MP4, AVI, MP4, nebo SRT a VOB. Velmi jednoduché je také importování titulek, což se mnohdy hodí. S inteligentním algoritmem pro vylepšení světla poskytuje 4 druhy obrazových režimů, které optimalizují výkon přehrávání na základě aktuálního prostředí, zvyšují kvalitu obrazu a činí snímek jemnějším a přirozenějším.

[appbox appstore id1132551837 oldprice=“129Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Desert of Vice

Inca Marbles

[appbox steam simple 862210 oldprice=1,59€]

Poncho

[appbox steam simple 332620 oldprice=9,99€]

Duel Jousting

[appbox steam simple 751540 oldprice=4,99€]

macbook_keyboard_backlight_Fb

Dnes nejčtenější

.