Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Translucent

Program Translucent poskytuje podrobné informace v reálném čase o tom, co se děje uvnitř vašeho počítače. V každém okamžiku zobrazuje, jak moc je váš procesor využiván, kolik ubíráte vaší paměti nebo kolik dat je odesíláno či přijímáno. Zobrazuje se jako malý doplněk ve stavovém řádku s vyskakovacími možnostmi.

[appbox appstore id408669126 oldprice=“129Kč“]

ImageViewer: Video Player and Photo Image Viewer

ImageViewer je výkonný prohlížeč fotografií a video přehrávač v jednom. Umožní vám přehrát či otevřít dané soubory bez „Rozbalení“, což mnohokrát uštědří spoustu času. Podporuje desítky různých formátů, od těch nejzákladnější – JPG, PNG, až po RAW nebo RWL.

[appbox appstore id771344738 oldprice=“129Kč“]

DeskCover

Potřebujete skrýt své ikony na ploše a zároveň zvýraznit okno aktivní aplikace? Potom je DeskCover právě pro vás. Je to jednoduchá aplikace, která ale svou práci provádí bez výhrad. Uklidí vaši plochu během chvíle tak, že ji už nepoznáte. Vyzkoušejte to!

[appbox appstore id1257711898 oldprice=“129Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

CHKN

Loria

[appbox steam simple 946660 oldprice=15,99€]

Out There Somewhere

[appbox steam simple 263980 oldprice=0,99€]

Lumini

[appbox steam simple 360840 oldprice=9,99€]

touchbar_macbook_pro_2017_fb

Dnes nejčtenější

.