Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

SON of the SUN & WIZARD LIZARD

Hra Son of the Sun poskytuje interaktivní zážitek pro celou rodinu. Vypráví příběh otce – Slunce – a jeho dětí – slunečních paprsků. Příběh obsahuje 20 interaktivních snímků, více než 150 animací, 200 zvuků, 15 znaků a více než 30 minut původní hudby. Bonusová hra se třemi úrovněmi obtížnosti může zabavit, pokud příběh dokončíte.

[appbox appstore id792662062 oldprice=“25Kč“]

Blink – Quick Memo

Malá rychlá poznámka může někdy velmi pomoct. Proto vám přinášíme aplikaci Blink, pomocí které už nikdy nezapomenete na důležité informace. Nabízí velmi propracovaný uživatelský zážitek s jednoduchým použitím. Pomocí značek navíc mohou být vaše poznámky přehledné jak nikdy předtím.

[appbox appstore id1182856129 oldprice=“25Kč“]

Ad Block Multi

Máte už pokrk těch odevšad vyskakujících reklam? Ad Block Multi má pro vás řešení! Nastavte ten správný filtr a pokračujte nerušeně dál.

[appbox appstore id1037619477 oldprice=“25Kč“]

Snap! I was there

Pokud potřebujete dát komukoli vědět, kde jste a co děláte, potom je Snap! právě pro vás! Pomocí umělé inteligence vám pomůže definovat, co se nachází na vašem snímku. Podporuje snadné připnutí fotografií ke kalendáři.

[appbox appstore id1367294518 oldprice=“49Kč“]

Reminders Widget

Skvělou připomínkovou aplikaci Reminders Widget můžete připnout do svého oznamovacího centra a kontrolovat ji bez odemknutí zařízení. Aplikace nabízí několik šikovných funkcí, jako například převedení textu ze schránky rovnou na připomenutí, přidání nové připomínky bez odemknutí telefonu nebo zobrazení podle vámi zvolených skupin.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“49Kč“]

Whirlpost

Whirlpost je elegantní a jendoduchý deník pro zachycení vašich každodenních myšlenek. Od náčrtů, vedení seznamu až po psaní poezie nebo deníku. Aplikace je chráněna heslem nebo funkcí Face/Touch ID. Na výběr máte spoustu stylů písem a velikostí.

[appbox appstore id1450576365 oldprice=“25Kč“]

iRoulette for decisions

iRoulette je aplikace, která vám pomůže s rozhodnutími, která přicházejí každý den. Použití je velmi snadné a příjemné! Jednoduše použijte svůj prst, abyste napsali své volby na tabuli a dejte rotující ukazatel do pohybu.

[appbox appstore id885867819 oldprice=“25Kč“]

PanzerGlass iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.