Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Backup Guru LE

Pomocí Backup Guru LE můžete snadno a jednoduše zálohovat své zařízení a synchronizaci složek! Aplikace se řídí heslem „V jednoduchosti je síla“, proto nenabízí zbytečně mnoho funkcí, ale v těch důležitých funguje perfektně. Mějte proto své dokumenty v bezpečí a zálohujte je s Backup Guru!

[appbox appstore id595553555 oldprice=“179Kč“]

Gravity Lab

Gravity Lab je Newtonovský gravitační simulátor. Experimentujte se zabudovanými planetárními systémy nebo vytvořte své vlastní pěkně od záčátku. Podívejte se co nastane, když zdvojnásobíte hmotnost Slunce nebo změníte gravitační konstantu vesmíru!

[appbox appstore id633847052 oldprice=“129Kč“]

BigMind Pro

Snadno použitelná a intuitivní aplikace pro mapování vaší mysli. Její zaměření a flexibilita z ní činí ideální nástroj pro brainstorming a organizaci vašich úkolů. V dnešní době, kdy „Time Management“ hraje důležitou roli u každého z nás, bude BigMind Pro záležitost pro mnoho uživatelů.

[appbox appstore id960197086 oldprice=“149Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Holy Potatoes! A Weapon Shop?!

Binaries

[appbox steam simple 435800 oldprice=9,99€]

Artico

[appbox steam simple 325210 oldprice=9,99€]

Tipping Point

[appbox steam simple 1043890 oldprice=3,29€]

MacBook Air

Dnes nejčtenější

.