Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Pixelmator Photo

Aplikace Pixelmator Photo přichází exkluzivně na iPad. Nabízí plnou podporu RAW souborů, možnost vylepšování a úprav fotografií s pomocí umělé inteligence. Pixelmator Photo je komplexní a profesionální nástroj pro úpravu vašich fotografií.

[appbox appstore id1444636541]

Thumbnail Maker

Thumbnail Maker je výkonný nástroj, který vám na vašem iOS zařízení pomůže vytvořit během chvilky originální obrázky bez nutnosti profesionálních zkušeností v oblasti grafického designu.

[appbox appstore id1458226187]

Word Scanner – Scanner App

Aplikace Word Scanner promění váš  iPhone ve výkonný skener, schopný rychle a spolehlivě skenovat papírové dokumenty, knihy, časopisy, ale také nápisy na tabuli nebo ručně psané poznámky.

[appbox appstore id1453020905]

Flippy Pancake

Nedaří se vám mistrně obracet palačinky v reálném životě? Vyzkoušejte si tuto schopnost aspoň na svém iOS zařízení – přinejmenším tak napácháte méně škod. Kolik palačinek se vám povede?

[appbox appstore id1454503186]

Rusty Pup

Vaším úkolem ve hře Rusty Pup bude dovést ztracené štěně zpět domů. Cesta povede temným labyrintem plným nástrah, ale také překvapení. Na pomoc si můžete vzít důmyslné mechaniky,  které vám cestu usnadní.

[appbox appstore id657723093]

iPhone fb

Dnes nejčtenější

.