Zavřít reklamu

Když Apple před pár týdny světu na své první letošní Keynote představil službu TV+, jako jednu z jejích nejvýraznějších tváří prezentoval extrémně oblíbenou Oprah Winfrey, která na pódiu Divadla Steva Jobse neskrývala nadšení ze své spolupráce s kalifornským gigantem. Oprah má pro Apple vytvořit dokumentární sérii o duševním zdraví, které je pro člověka velmi důležité. Mnoho informací o ní sice zatím nemáme, jelikž se má na obrazovkách objevit až v roce 2020, podílet se na ní však bude dokonce i princ Harry. 

Takto Apple představoval TV+:

Spolupráci oznámil Harry na svém Instagramu The Duke and Duchess of Sussex s tím, že je přesvědčen o tom, že právě duševní zdraví a skvělá duševní kondice je klíčem k mnoha věcem v čele se správným řízením sama sebe či produktivním komunitám. Princ si je dále dle svých slov velmi dobře vědom velké zodpovědnosti, kterou na sebe působením na podobném projektu přebírá, protože divákům bude spolu s Oprah přinášet fakta o tématu, které se stává v dnešním světě čím dál důležitější. Přestože je Harry z britské královské rodiny, dokumentární série by měla nahlížet na duševní zdraví jakožto na celosvětové téma a tudíž se nebude specializovat jen na určité obyvatelstvo dané země. 

Jak už jsem uvedl výše, mnoho detailu o připravované dokumentární sérii v tuto chvíli známo není. Dá se však očekávat, že bude Apple pozvolna roušku tajemství okolo jeho pořadů poodhalovat a své příznivce tak lákat k jejich sledování. Milovníky tohoto žánru pak potěší, že druhá série, na které má Oprah pracovat, bude z podobného soudku – pojednávat má totiž o sexuálním obtěžováním na pracovišti, které je sice ve společnosti do určité míry tabu, nicméně průzkumy ukazují, že je až poměrně časté. 

Doufejme, že tedy originální obsah Applu naplní vysoká očekávání, která jej bezesporu předchází. Ostatně, i samotný Apple jej na své Keynote prezentoval vcelku velkolepě, čímž na sebe de facto ušil bič. Moudřejší budeme na konci tohoto roku, kdy by se měly první pořady objevit na našich obrazovkách v přepracované aplikaci TV. 

prince-oprah

Dnes nejčtenější

.