Zavřít reklamu

Na současném trhu je k dispozici nespočet programů, které nám dovolují jednoduše stříhat a zpracovávat video. Správný software pro takovouto činnost by měl být co možná nejjednodušší a taktéž by neměl být náročný pro samotný použitý stroj. Přestože takový render videa může vašemu počítači či Macu dát skutečně zabrat, nabízí se i možnosti, které jsou pro naše stroje přívětivější. A přesně proto je tady VideoProc. Tento program zvládne bez jediného problému například střih videa a vše zvládne extrémně rychle. Toho docílí pomocí takzvané GPU akcelerace a speciálního enginu, který je plně orientovaný na kvalitu.

Jak již bylo zmíněno výše, pomocí programu VideoProc si můžete sestříhat vaše oblíbené záběry tou nejjednodušší formou a rozhodně vás taktéž zaujme přívětivé uživatelské prostředí. Aplikace disponuje perfektní navigací, každý krok je patřičně vysvětlen a pokud se o editaci videa zajímáte již delší dobu, rozhodně oceníte co nejkratší čas při importu či exportu. Při používání VideoProc jsem se taktéž nesetkal s problémem, kdy by mi program spadl či zamrzl. Ačkoliv je tento software pro zpracovávání videa co možná nejjednodušší, i tak si dokázal udržet co největší moc. Doslova v něm nechybí nic, co byste při tvorbě či úpravě mohli použít a dovolím si tvrdit, že si s tímto programem bohatě vystačíte. VideoProc po úpravě videa při jeho následném renderu taktéž dokáže využít výše zmiňované grafické akcelerace, která celý proces již jen urychlí.

Na tomto programu jsem si nejvíce oblíbil jeho výše popsanou jednoduchost. VideoProc mě i bez předchozích znalostí dokázal vždy perfektně navést přesně k tomu, co jsem v dané situaci potřeboval a rozhodně jsem se na něj mohl vždy spolehnout. Pojďme si ale přímo předvést, jak se v aplikaci dá například vystřihnout pasáž z našeho oblíbeného videa.

Ve výše přiložené galerii jsem z oblíbeného videa vystřihl 3 pro mě nejlepší pasáže, které VideoProc již sám spojil dohromady a vytvořil tak zcela nový vizuální snímek.

Další funkce programu

VideoProc je komplexním řešením pro jakoukoliv editaci videa. Mimo zmiňovaný střih můžete do videa dodat nejrůznější efekty, a nebo vložit populární vodoznak. Dále se nabízí možnost vložit titulky, či dokonce videem libovolně pootočit.

Program VideoProc můžete získat zcela zdarma v rámci takzvaného FLASH GIVEAWAY, a to přímo na originálních stránkách aplikace. Pokud vás zajímá, jak sestříhat více částí až 4K videa, pomůže vám k tomu tato originální příručka.

videoproc-fb

Dnes nejčtenější

.