Zavřít reklamu

Sbíráte rádi odznáčky za aktivitu na svých Apple Watch? Pak pro vás máme příjemnou zprávu. Kromě odznáčků klasických totiž budete moci již brzy získat i další speciální edici odznáčku, tentokrát za splnění denní fitness výzvy v Den Země. 

S podrobnostmi blížící se fitness výzvy se na svém Twitteru podělil Kyle Setha Graya, který v minulosti již pár podobných výzev světu prozradil. Kromě potvrzení jejího konání navíc nasdílel na svůj účet podobu odznáčku a samolepku do iMessage, kterou dostanete po splnění výzvy též. 

appleearthdaychallenge-800x385

Den Země připadá na 22. duben a stejně jako vloni i předloni vám ke splnění fitness výzvy pro získání odznáčku stačí dokončit třicetiminutový trénink, který musí být započítáván aplikací Cvičení na Apple Watch. Ta se však s příchodem watchOS 5 aktivuje automaticky, pokud zaznamená jakoukoliv zvýšenou aktivitu, takže na její spuštění, kterým je získání odznáčku podmíněno, myslet až tak nemusíte. 

U odznáčků nekončí

Oslavy Dne Země Applu však nekončí pouhými odznáčky a samolepkami, které mohou získat běžní uživatelé. Každý rok jsou totiž loga na Apple Storech v tento den přebarvena do zelené a zaměstnanci, kteří jsou běžně oděni do tmavě modrých trik a košil, se v tento den oblečou do tmavě zelené, tedy barvy Země. Větší oslavy v minulosti Apple nepořádal, nicméně není vyloučeno, že se k nim letos nerozhodne. 

Pokud tedy fitness výzvy hltáte, doufám, že už máte 22. duben zakroužkován v kalendáři a pomalu plánujete, kam vyběhnete či vyrazíte na kolo. Odznáček je totiž i letos hezký a byla by škoda jej nezískat – tím spíš, když se pro něj ani příliš nenadřete. 

the-Apple-Watch-Heart-Month-challenge

Dnes nejčtenější

.