Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Chrono Plus – Time Tracker

Chrono Plus je pohodlný správce úloh a nástroj pro sledování času s řadou užitečných funkcí. Je vhodný pro každého, kdo potřebuje efektivněji řídit svůj „Time Management“. Představuje velmi elegantní intuitivní rozhraní, které zaujme nejednoho uživatele. Jako perlička na dortu pro vás může být vestavěný generátor faktur.

[appbox appstore id946047238 oldprice=“129Kč“]

Goldie App

Skvělá aplikace pro designéry a umělce! Goldie vám snadno pomůže vizualizovat nebo vypočítat zlatý poměr a mnoho dalších proporcí přímo na obrazovce. Umí si poradit také se základním nebo diagonálním pravidlem třetin nebo barokní proporcí.

[appbox appstore id1375037046 oldprice=“129Kč“]

Kingpin Private Browser

Kingpin je plnohodnotný prohlížeč s režimem „inkognito“ a automatickým blokováním reklam. Nepamatuje si historii, hesla ani soubory cookie. Jako výchozí používá vyhledávač Google, což lze ale kdykoliv změnit. Lze jej použít pro prohlížení citlivého obsahu, jako například internetové bankovnictví. Vyzkoušejte ho!

[appbox appstore id1368687270 oldprice=“299Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Zombasite

Neon Drive

[appbox steam simple 433910 oldprice=9,99€]

PARTICLE MACE

[appbox steam simple 295690 oldprice=9,99€]

Cube Zone

[appbox steam simple 834380 oldprice=3,99€]

Nefflix fb 9to56Mac

Dnes nejčtenější

.