Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Dig Deep!

Připojte se k mezigalaktickému cechu horníků a připravte se na dobrodružství plné mimozemských tvorů, smrtelných pastí a spoustu zlata. Pomozte horníkovi Rogerovi a jeho přátelům shromáždit cenné zlato na nebezpečné misi do nekonečné propasti staré planety.

[appbox appstore id1033679736 oldprice=“49Kč“]

Aureus Prime 

Dokážete si zapamatovat prvky desky a spojit elementy ve tmě? Zapamatujte si desku, spojte elementy, vyrobte zlato, upgradujte stroj nebo si zahrajte online až se třemi soupeři.

[appbox appstore id590779021 oldprice=“49Kč“]

Week Calendar Widget Pro

Kontrolujte své události pomocí skvělého kalendáře! Nabízí denní osu dne, týdenní zobrazení časové osy nebo základní připomínky v daný čas a v dané datum. Událostem umí přiřadit barvy, díky kterým se poté lépe orientujete.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“49Kč“]

Shepard Fairey AR – Damaged

Damaged poskytuje interaktivní umělecký zážitek! Umožní vám projít si samotnou výstavu Sheparda Fairey. Fotorealistické 3-D prostředí může být zažíváno v rozšířené realitě, což vám poskytne mnohem příjemnější zážitek.

[appbox appstore id1394446036 oldprice=“129Kč“]

English Articles: Pro

Pravidla pro používání členů v angličtině jsou pomeřně složitá. Tato aplikace vám pomůže s anglickou gramatikou pomocí čtení slavných knih a zajímavých článků. Také vám usnadní čtení a pochopení knih a příběhů.

[appbox appstore id1150816404 oldprice=“25Kč“]

GraalOnline Ol’West

Zahrajte si s ostatními kovboji na typický western. Jezděte na koních, házejte lasy a střílejte z různých zbraní. Nejenže se můžete setkávat s ostatními přáteli, ale dokonce můžete měnit svůj outfit. 

[appbox appstore id736611273 oldprice=“49Kč“]

Todo Rugby

Todo Rugby je aplikace, která vám umožní sledovat všechny informace ze světa rugby. Najdete zde informace o téměř všech světových turnajích – živé výsledky, přípravky nebo tabulky pozic. 

[appbox appstore id1120306582 oldprice=“49Kč“]

smart-battery-case-iphone-x-fb

Dnes nejčtenější

.