Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Nejen smíchovští jablíčkáři mají už rok důvod k radosti. Před 12 měsíci totiž na Smíchově otevřela své brány prodejna iWantu. A nebyla by škoda první narozeniny této pobočky pořádně oslavit? V iWantu jsou přesvědčeni o tom, že určitě ano a stejně jako v případě nedávných narozeninových oslav plzeňské prodejny si pro vás připravil velké slevy. 

uvodni-banner

Pokud v pátek 12. dubna zavítáte do prodejny iWant v OC Nový Smíchov, budete si moci užít například 10% slevu na iPhone XS, který díky ní pořídíte již od 26991 Kč, 10% slevu na MacBook Air 2018, který bude tak bude možné získat za 32391 Kč, 10% slevu na Apple Watch Series 4, které tak bude možné sehnat za 10161Kč či 10% slevu na iPad Pro 2018, který si budete moci odnést už za 20691 Kč. Veškeré nákupy na splátky jsou navíc s 0% navýšením. Sleva 10 % padla ale i na sluchátka Beats a veškeré ostatní příslušenství kromě nových AirPods 2019. 

do-textu

Ale pozor, slevy se vztahují pouze na skladové zásoby na prodejně a pouze v jeden jediný den – tedy 12. duben. Slevy navíc nelze zkombinovat s jinými akcemi. Pokud se pak rozhodnete nakupovat na IČO, odnesete si na něj “jen” dva kusy od každého produktu. Rozhodně tedy iWant na Smíchově v pátek navštivte a své chybějící jablečné zásoby doplňte. Ceny, za které budou produkty dostupné, se totiž hned tak nevidí. 

iwant

Dnes nejčtenější

.