Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

English Prepositions: Pro

Máte problém s předložkami? Tato aplikace vám pomůže se naučit anglické předložky pomocí čtení známých knih a zajímavých článků. Můžete se učit a číst knihu současně. Stačí jen místo vynechaného místa doplnit správnou předložku.

[appbox appstore id1158620398 oldprice=“25Kč“]

Memos-Voice

Aplikace, která vám umožní vkládat komentáře a obrázky během nahrávání. I tak se by dal nazvat Memos-Voice. Je to nepostradatelný nástroj pro snadné zaznamenávání důležitých okamžiků, jako jsou rozhovory, schůzky nebo přednášky.

[appbox appstore id1396913168 oldprice=“129Kč“]

Flowing – Meditation in Nature

Upgradujte svůj spánek. Tato aplikace vás zanese na nádherná místa, kde můžete slyšet přírodu – tekoucí potok, vodopád, či déšť. Dokonce si zvuky můžete namíchat dle libosti nebo je smíchat s hudbou.

[appbox appstore id1132992868 oldprice=“49Kč“]

Jellyfish Heaven HD

Jellyfish Heaven vampires umožní sledovat realistické medúzy na velkých obrazovkách! Pokud jste tedy fanoušek mořských savců, v této aplikaci najdete určitě zalíbení. Vyberte si své oblíbené medúzy až z 6 druhů.

[appbox appstore id561035653 oldprice=“79Kč“]

Darkland : Madness Dashing

Billy, bílý blok, potřebuje vaši pomoc, aby unikl Darklandu. Jednoduše položte prst na obrazovku, sklouzněte, odskočte, padejte a zase šplhejte přes 50 náročných úrovní. Jeden špatný tah a začínáte znovu. Hra také obsahuje dynamický stínový systém, který přispívá k perfektní atmosféře.

[appbox appstore id1047767887 oldprice=“25Kč“]

Clear Day – Weather HD

Vizuální ohromující aplikace o počasí, neboli Clear Day. Zobrazuje se na celé obrazovce, která odráží venkovní podmínky. V dolní části obrazovky najdete všechna data o počasí, které byste mohli potřebovat, včetně rychlosti větru, pocitové teploty nebo předpovědi srážek. Clear Day také umí zobrazit 3-D počasí, které zobrazují bouře a hurikány s velmými detaily.

[appbox appstore id364193735 oldprice=“99Kč“]

Sleep Sounds: relaxing sounds

Díky této aplikaci se vám bude spát jako v bavlnce. Obsahuje zvuky nahrané na nejkrásnějších místech světa. Dokonce si můžete nastavit časovač automatického vypnutí nebo vás aplikace vzbudí ve vámi zvolenou hodinu. Také se dají skladby označit jako oblíbené, tudíž vámi zvolené oblíbence budete moci později najít na jednom místě.

[appbox appstore id1190758709 oldprice=“49Kč“]

iphone xs max fb

Dnes nejčtenější

.