Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

EzyCal – Easy Calendar & Time

S tímto kalendářem neprošvihnete žádnou událost! Chcete-li být produktivní nebo nezameškávat důležité schůzky, ExyCal je tu pro vás. Naleznete v něm využití společenské, obchodní nebo administrativní. Jedná se o gregoriánský kalendář, kde si snadno můžete vytvářet připomínky, díky kterým se stanete úspěšnějšími!

[appbox appstore id1190243926 oldprice=“79Kč“]

Readit News – App for Reddit

Pokud jste fanoušek Reddit, tato aplikace se vám bude zajisté hodit! Stačí „tapnout“ na ikonu v panelu nabídek a zobrazí se vám všechny důležité kanály v rozevíracím okně. Můžete si sami vytvářet kategorie, do kterých si můžete přidávat daná témata. V nastavení si lze také nastavit upozornění na své oblíbené novinky.

[appbox appstore id1067596791 oldprice=“99Kč“]

QuickLinks – Shortcut Creator

Pomocí aplikace QuickLinks si můžete vytvořit své vlastní klávesové zkratky, například pro často používané soubory, dokumenty nebo aplikace. Říkáte si maličkost? Taková „shortcut“ vám ale ušetří spoustu času. V dnešní době, kdy je jedním z hlavních témat právě „Time Management“, jsou všemožné zkratky tím pravým ořechovým. Nezahálejte a vyzkoušejte je také!

[appbox appstore id1200685619 oldprice=“79Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Magicka 2

Deiland

[appbox steam simple 760620 oldprice=14,99€]

A Case of Distrust

[appbox steam simple 717610 oldprice=14,99€]

Supaplex THINK

[appbox steam simple 913660 oldprice=8,19€]

Retina-iMac-5K FB

Dnes nejčtenější

.