Zavřít reklamu

Včera večer jsme se dočkali představení nových sluchátek z dílny společnosti Beats, kterou má již od roku 2014 pod svými křídly Apple. Jedná se o zcela bezdrátová sluchátka Powerbeats Pro, která by se dala v krátkosti popsat jako jakási fitness alternativa pro AirPods. Prově od jablečných sluchátek toho totiž Powerbeats mnoho přebraly, díky čemuž jsou už nyní prvními novináři, kterým se dostala do rukou, vychvalována. Poměrně úsměvné však je to, že se Applu propagace této novinky mírně vymkla z rukou. 

Nová sluchátka spatřila světlo světa včera krátce po 19. hodině našeho času. Už během odpoledne si však začali jablíčkáři v zahraniční všímat reklamních poutačů, které na tato sluchátka lákaly a to nejen nápisy, ale dokonce i celou fotografií. Apple tak de facto sluchátka světu představil již pár hodin před jejich oficiální premiérou. To ale v jeho zvyku rozhodně není. Ostatně, vzpomeňme, jaké tajnosti panují každoročně kolem nových iPhonů či Apple Watch. Veškerá jejich oficiální propagace začíná zpravidla vždy až po jejich odhalení. 

Tyto reklamní poutače se začaly objevovat včera už během odpoledne: 

Screen-Shot-2019-04-03-at-09.36.38-AM

Jedná se sice o naprostý detail, který oficiální představení produktu takřka neovlivnil (a za který Apple tak úplně nemůže, protože instalaci plakátů zprostředkovává zpravidla externí firma), je ale poměrně zajímavé vidět, že ani Apple už není v tomto ohledu neomylný. Směle se tak může nyní zařadit po bok Samsungu, kterému se v jeho historii podařilo jeho nové produkty “provařit” podobnou cestou již nesčetněkrát. V naprosté většině případů se však nejednalo “jen” o sluchátka, ale rovnou o smartphony, mezi kterými byly nejednou vlajkové lodě. 

beats-powerbeats-pro-fb

Dnes nejčtenější

.