Zavřít reklamu

O rozšířené realitě slýcháme v poslední době čím dál častěji a nejvíce ve spojitosti s hrami. Nedávno byl představen například titul Angry Birds AR: Isle of Pigs, který vypadá skvěle. A dnes se podíváme na hru ze zcela jiného žánru, a sice boxu.

Většina dosavadních titulů vytvořených pro rozšířenou realitu spočívá v tom, že se na herní plán díváme z větší dálky a můžeme se pohybovat okolo ve všech směrech. I výše zmínění Angry Birds jdou touto cestou. Avšak Glowing Gloves: AR Boxing Game na to jdou jinak a přináší box v té nejrealističtější podobě, jak si ho v kombinaci s iPhonem dokážeme představit.

Hra vám umožní hrát proti kamarádovi, který stojí naproti vám, případně trénovat v single módu nebo se pustit do soubojů proti neznámým hráčům z celého světa. A princip je vlastně velmi jednoduchý. Na displeji iPhonu (případně iPadu, ten se však kvůli své velikosti pro tento titul příliš nehodí) vidíte rukavice vašeho boxera a samozřejmě vašeho soupeře. Údery provádíte klepáním na příslušnou stranu displeje, pohybovat se však musíte svým tělem.

A právě v tom je Glowing Gloves: AR Boxing Game unikátní. Příliš si ji neužijete třeba vsedě, ta pravá zábava přichází pokud se vžijete do role boxera. Stojíte naproti kamarádovi, zápas začíná a je jen na vás, zda odejdete jako vítěz. Musíte se v ten správný moment vyhýbat jeho úderům a udeřit, když to nejméně čeká. Téměř jako při reálném zápase, jen zde snad nehrozí zranění například v podobě zlomeného nosu.

Titul Glowing Gloves působí opravdu unikátně a doporučujeme ho všem, kteří se při hraní chtějí také trochu hýbat. Navíc jej v App Storu seženete zdarma, takže není nad čím váhat.

[appbox appstore id1348678366]

boxing gloves fb

Dnes nejčtenější

.