Zavřít reklamu

Nakupování na internetu bereme už jako naprostý standard, který využíváme zcela běžně. Z tepla domova, práce či z venkovní procházky jsme totiž díky němu schopni získat námi vysněné zboží za příjemné ceny a to navíc s doručením až domů. Zvláště při drobnějších nákupech se však můžeme setkat s nepříjemným strašákem v podobě poštovného, které nebývá zrovna nízké. To ale na Alza.cz až do konce dubna neplatí. 

Na Alze seženete například i nové AirPody:

Největší český eshop s počítači a elektronikou spustil krátce po Vánocích akci na dopravu zdarma, na kterou má nárok každý zákazník, který u něj nakoupí nad 1000 korun a svou objednávku zaplatí platební kartou. Po splnění těchto podmínek pak stačí jen zadat do pole pro slevový kód PLATIMONLINE a voilà, poštovné vás nebude stát ani korunu. Vaše objednávka pak samozřejmě dorazí v nejbližším možném termínu. 

O této akci je tedy určitě dobré vědět a v případě, že budete na Alze nakupovat, jí i využít. Jasně, neušetříte díky ní desetitisíce, pár korun navíc však v peněžence či na účtu vždy bodne. Když jsem si například já před pár měsíci objednával Smart Cover na iPad, ušetřená stokoruna mě potěšila velmi. Proto věřím, že potěší i vás. 

alza fb

Dnes nejčtenější

.