Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Simple Stopwatch

Simple Stopwatch, jak již název napovídá, jsou velmi snadno použitelné stopky, které vám poskytnou bezproblémovou efektivitu, což vám umožní sledovat čas bez přeplnění displeje a zároveň vám poskytne skvělou vizuální ergonomii. Velikost zobrazení si můžete libovolně nastavit a navíc je možnost vyblednutí do pozadí, díky které můžete prohlížet webové stránky a pasivně sledovat zbývající čas.

[appbox appstore id645421580 oldprice=“49Kč“]

My Net – Network Scanner

K dispozici je nejrychlejší a nejrozšířenější skener WiFi LAN!  Podívejte se, co vše se připojuje k vaší oblíbené veřejné nebo domácí WiFi síti. Aplikace je mimořádně rychlá a nabízí důkladné bezpečnostní řešení pro každého uživatele. LAN Scan je program vyvinutý pro síťové administrátory, IT manažery, ale i neprofesionály. Umožňuje zjistit informace o všech zařízeních v místní síti, které se zobrazují ve velmi logickém a pohodlném formátu pro zobrazení nejpodstatnějších informací o každém zařízení.

[appbox appstore id931314293 oldprice=“149Kč“]

Animated Knots by Grog

Naučte se vázat uzly jako v dávných dobách! Pomocí aplikace Animated Knots by Grog to bude hračka! Obsahuje totiž nejobsáhlejší výukový nástroj pro vodáky, horolezce, rybáře nebo skauty. Sledujte, jak se uzly váží v jednoduchých animacích krok za krokem. Získejte podrobné informace o správném použití každého uzlu, výhodách a nevýhodách a mnoho dalšího.

[appbox appstore id914045777 oldprice=“149Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

House of Caravan

Age of Fear: The Undead King

[appbox steam simple 351480 oldprice=14,99€]

The Deletion

[appbox steam simple 391160 oldprice=1,49€]

AER Memories of Old

[appbox steam simple 331870 oldprice=14,99€]

mac fb

Dnes nejčtenější

.