Zavřít reklamu

Ačkoliv nás od představení druhé generace bezdrátových sluchátek AirPods dělí již více než týden a půl, k prvním šťastlivcům se dostaly až na na začátku týdne nynějšího. I přesto je však již stihli odborníci z iFixit, kteří se zabývají opravitelností elektroniky, rozebrat. Díky nim si tak můžeme udělat parádní obrázek o tom, jak tento fenomenální produkt vypadá uvnitř, a zároveň se můžeme dozvědět i pár dalších poměrně zajímavých detailů a technických specifik, se kterými se Apple při jejich představení nepochlubil.

Druhá generace sluchátek AirPods má podle očekávání shodnou baterii s generací první a to jak v případě sluchátek, tak i v případě nabíjecího pouzdra. Potěší tak alespoň nový Bluetooth 5.0, díky kterému by měla mít sluchátka o poznání větší dosah než první generace osazená Bluetoothem ve verzi 4.2. Poměrně zajímavé je i to, že bezdrátové nabíjecí pouzdro má v sobě speciální voduodpudivý povlak, který by měl dle iFixit zřejmě přodloužit jeho životnost. V galerii pak můžete rovněž vidět i cívku, která slouží pro bezdrátové nabíjení sluchátek. Žádné další novinky však u AirPods 2 nečekejte. 

Nová generace jablečných bezdrátových sluchátek je stejně jako jejich předchůdce podle iFixit prakticky neopravitelná, kvůli čemuž si i vysloužila skóre opravitelnosti 0. Veškeré hardwarové komponenty jsou v nich totiž ukryty tak, že při jejich výměně dochází k nenávratnému poškození produktu. Při jejich poruše tak nezbude jejich nešťastnému majiteli zakoupit sluchátka zcela nová. Rozhodně se tak vyplatí dávat na novinku skutečně pozor. 

airpods 2 ifixit fb

Dnes nejčtenější

.