Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

AnyMP4 MXC Converter

S pomocí AnyMP4 MXC Converter budou vaše soubory kompatibilnější. Aplikace je totiž schopná převádět soubory MXF do mnoha jiných formátů a ve velmi vysokém rozlišení. Kromě převádění také umožňuje přehrávání, což vám ušetří práci se stahováním dalšího programu. Odtud je pak možné jej importovat do jakéhokoliv video editoru.

[appbox appstore id585550150 oldprice=“499Kč“]

 Cisdem Duplicate Finder

Cisdem Duplicate File Finder umožňuje uživatelům najít duplicitní soubory, které bývají často zkryté. Díky tomu uvolní paměť vašemu Macu, což je velmi důležité pro správný chod. Zejména s jeho vyhledávačem fotografií lze zpracovávat několik podobných snímků a vybrat ten nejlepší.

[appbox appstore id1207200929 oldprice=“899Kč“]

Vector Clipart

Vector Clipart je kolekce grafických obrázků s prémiovou kvalitou. Všechny vektorové grafiky jsou obsaženy ve formátu PDF nebo EPS. Soubory PDF a EPS umožňují plně upravovat každý objekt v mnoha editorech. Udělejte své dopisy, stránky nebo plakáty jedinečné. Na výběr máte z témat jako je obchod, architektura, dovolená, sport, doprava a mnoho dalšího. Také zahrnuje 20 orientálních historických budov a 20 textur pro módu a další průmysl.

[appbox appstore id955066745 oldprice=“399Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

LUXIS

Incredipede

[appbox steam simple 230150 oldprice=9,99€]

Optika

[appbox steam simple 504400 oldprice=4,99€]

LEAVES – The Journey

[appbox steam simple 569800 oldprice=7,99€]

iMac-with-Retina-5K-FB

Dnes nejčtenější

.