Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Používání iPhonu bez ochranného krytu si většina z nás prakticky nedokáže představit. Jen máloco totiž bolí víc, než škrábanec na jeho jinak dokonale zachovalém těle. A když se stane nehoda ještě větší, která si vyžádá opravu v servisu, nezabolí to jen naše duši, ale i peněženku. Naštěstí je však nabídka krytů skutečně široká a vybere si z ní tak opravdu každý. Třeba i milovníci Karla Lagerfelda či Guess.

Pokud jste příznivci výše uvedení dvojice značek, máme pro vás skvělou zprávu. S našim partnerem Smarty.cz jsme si pro vás totiž připravili exkluzivní 20% slevu na vybrané příslušenství právě z jejich dílny. To je zastoupeno převážně kryty, avšak naleznete mezi ním například i powerbanky či brašny na MacBooky. A to vše samozřejmě za parádní ceny. Pokud tedy chcete vašemu iPhonu dopřát jedinečný design, na jehož tvorbě se podílely ty největší módní esa, máte nyní skvělou možnost.

Slevová akce platí jen do 31. března a skladové zásoby jsou samozřejmě omezené, takže byste s nákupem rozhodně neměli váhat. Dvacetiprocentní sleva vám bude z ceny odečtena po zadání kódu exkluzivnisleva20 do pole pro slevový kód, které naleznete v Nákupním košíku.

k gues

Dnes nejčtenější

.