Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Strike

Strike je moderní aplikace pro psaní s výkonnými funkcemi, jako je Smart Markdown, tabulky, přílohy a fotografie, třídění textu, značky a další. Spolupracujte s ostatními, chraňte své dokumenty heslem a synchronizujte je s aplikací iCloud. Je to další generace úpravy textu pro Mac a iOS. Umožňuje vám editovat až 10 dokumentů v reálném čase. Snadno exportujte přílohy a soubory do PDF formátu.

[appbox appstore id1439733892 oldprice=“399Kč“]

Clipboards

Historie schránek pro vás MacOS. I tak by se dala nazvat aplikace Clipboards, která zaznamenává obrázky, odkazy, soubory a texty, které poté můžete zkopírovat a vložit tam, kam potřebujete. Pomocí štítků vytvoříte přehlednější uspořádání, použitím rychlých zkratek zase uryhlíte vyhledávání.

[appbox appstore id1371425905 oldprice=“49Kč“]

Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala (Full)

Hra Enigmatis 3: The Shark of Karkhala je poslední kapitolou v trilogii tohoto vzrušujícího detektivního „trháku“ plného dobrodružtví, hádanek a starodávného tajemství. Sledujte stopu démonického kazatele a rozluštěte záhadu Karkhala. Jaká zákoutí na vás čekají ve starobylém klášteře, vysoko na zasněženém horském svahu? Co sem přivedlo démonického kazatele? A může ho teď někdo vůbec zastavit?

[appbox appstore id1125960358 oldprice=“179Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Frederic: Evil Strikes Back

[appbox steam simple 522340 oldprice=9,99€]

macbook_lockscreen_fb

Dnes nejčtenější

.