Zavřít reklamu

Příliš mnoho ohlasů od majitelů nových AirPods 2 se na internetu zatím neobjevilo, jelikož jim je mají kurýři začít doručovat oficiálně až ode dneška. Nicméně ti, kteří již svá sluchátka doma mají, je hodnotí kladně. Už samotné párování sluchátek s jablečnými produkty je totiž dle jejich pozorování o poznání rychlejší, než tomu bylo v případě první generace. 

Novopečení majitelé sluchátek si pochvalují i možnost laserového gravírování nápisů na nabíjecí obal AirPodů, díky čemuž si je vždy velmi snadno poznáte. Tuto možnost sice Apple u svých produktů poměrně často nabízí, u AirPods je však zavedení této povrchové úpravy novinka. 

Najdou se však i věci, které jablíčkáře příliš nepotěší. Tou první je pant, který není u nabíjecího pouzdra kovový, ale údajně plastový, kvůli čemuž se začínají objevovat obavy z toho, zda bude dlouhodobě odolný. K využití jiného materiálu se ale Apple vzhledem k implementaci technologií pro bezdrátové nabíjení uchýlit nemohl. Drobné kritice čelí pak i dioda na přední straně krabičky, která by mohla po položení na bezdrátovou nabíječku svítit déle, aby měli uživatelé lepší přehled o tom, jak a zda vůbec nabíjení probíhá. Potěšující je tak alespoň to, že je pouzdro kompatibilní s Qi nabíječkami, tedy naprostou většinou bezdrátového trhu. 

[Aktualizace]: Pant je klasický kovový. Někteří jablíčkáři jej bohužel špatně rozpoznali.

Na podrobnější testování sluchátek si budeme muset ještě pár dní počkat. Jejich dostupnost totiž není zcela ideální a i my v redakci na svůj pár stále čekáme. S ohledem na vylepšení, kterými se Apple minulé úterý pochlubil, je však vcelku pravděpodobné, že sluchátka vyjdou z recenze velmi podobně jako jejich předešlá generace.

airpods 2

Dnes nejčtenější

.