Zavřít reklamu

Hra Tiny Tower vyšla na naše jablečná zařízení už v roce 2011 a získala si přízeň obrovského množství hráčů. Těžila zejména ze své jednoduchosti, kdy jste stavěli mrakodrap a v jednotlivých patrech zřizovali byty, různé služby pro obyvatele a podobně. Nyní se tento hit spojil se značkou Lego a my se tak můžeme těšit na pokračování s názvem LEGO Tower.

Studio NimbleBit má samozřejmě na svém kontě více titulů, ale právě jejich Tiny Tower je tím nejoblíbenějším. Na pokračování čekají hráči už řadu let, navíc už uplynuly dva roky od vydání poslední hry od NimbleBit. Sice jsme se nedočkali oznámení Tiny Tower 2, ale propojení se značkou LEGO zní také skvěle.

A nepůjde jen o lehké předělání původní hry, dočkáme se zcela nové grafiky právě v LEGO stylu, samozřejmě klasických postaviček i prostředí. Oproti původnímu Tiny Tower s pixelovou grafikou působí novinka naprosto parádně. Navíc se vydání dočkáme už toto léto, jak slibuje trailer, který si můžete pustit níže. 

Z videa působí hra mnohem více 3D dojmem, přestože stále půjde o klasickou 2D hru, která obsahuje vlastně “pouze” mrakodrap, který neustále zvětšujete. Přesto jednotlivá patra a pokoje v nich působí prostorovým dojmem a samozřejmě všechno je zde z Lega. Jednotlivé postavičky si budeme moci upravovat a možností jejich customizace je opravdu mnoho. 

Žádné bližší informace zatím nebyly zveřejněny a určitě nemůžeme čekat výrazné změny v hratelnosti. Pokud jste se tedy bavili u Tiny Tower, jinak tomu nebude ani u LEGO Tower. A pokud se nemůžete dočkat a říkáte si, že léto je ještě daleko, co takhle se znovu pustit do původní hry a vybudovat co nejvyšší mrakodrap?

[appbox appstore id422667065]

lego tower fb

Dnes nejčtenější

.