Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Super Vectorizer – Image to Vector Graphic

Program Super Vectorizer převádí rastrové obrazy jako je JPEG, BMP a PNG na škálovatelnou vektorovou grafiku pomocí několika snadných kliknutí. Automaticky sleduje vysoce kvalitní vektorové soubory z obrázků a podporuje sledování nejen barev a obrázků ve stupních šedi, ale také černobíle.

[appbox appstore id704139979 oldprice=“299Kč“]

Bump Distortion: Make funny distortions on your photos

Vytvořte zábavné efekty na svých fotografiích. Aplikujte zkreslení kdekoli chcete a pobavte se. Aplikace nabízí velice jendoduché uživatelské rozhraní, které sedne opravdu každému.

[appbox appstore id1055963486 oldprice=“199Kč“]

Carom Billiards

Nejrealističtější simulace kulečníku, kterou stáhnete v App Store. Koule reagují na podněty tak, jak by to bylo ve skutečnosti. Díky tomu můžete dosáhnout veškerých fyzikálních efektů.

[appbox appstore id1389746301 oldprice=“149Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Battle of Orion 2

We Are The Dwarves

[appbox steam simple 395570 oldprice=24,99€]

Fate Tectonics

[appbox steam simple 379530 oldprice=9,99€]

Puzzlement

[appbox steam simple 775530 oldprice=1,99€]

mac fb

Dnes nejčtenější

.