Zavřít reklamu

Úvodní slovo k nové streamovací službě  TV+ si vzal slavný režisér Steven Spielberg, ze kterého sršelo už na první pohled nadšení. Aby taky ne. Video, které tuto službu světu představilo, vyzařovalo velmi zajímavou pozitivní energií a celé bylo ve zkratce o tom, jak obsah služby změní zaběhlé filmové pořádky. Poté začal věhlasný režisér hovořit o své nové tvorbě vycházející z Amazing Stories, kterou pro Apple připravil. 

Na scénu poté vstoupily herečky Jennifer Aniston a Renne Whitherspoon a rozpovídaly se o The Morning Show, která bude pojednávat o vzrahu mužů a žen. K nim se záhy připojil i Steve Carell, který se bude v show objevovat spolu s nimi. Že se bude jednat o vskutku humornou záležitost bylo jasné už ze samotného představení pořadu, při kterém ani jeden ze známých herců nešetřil vtípky a narážkami na své kolegy. 

Představení třetího pořadu si vzali na starost Janos Momoa a Alfre Woodard, kteří v krátkosti popsal, že pořad, ve kterém bude účinkovat, bude plný dobrodružství, odvážných hrdinů a celkově akce a ponese název See. 

Čtvrtý pořad představil sympatický Pakistanec Kumail Nanjiani, který nešetřil vtípky na účet své rodné země a ani země, ve které nyní žije. A přesně v tomto duchu se ponese i pořad pojednávající o životě imigrantů v Americe. Nouze v něm však zřejmě nebude ani o vážná témata typu práce či láska. 

Pátý pořad Applu bude cílit především na dětské publikum. Představol jej totiž Pták Buk, čili velký žlutý pták, a jeho malá plyšová kamarádka. Ti spolu vedli konverzaci o relativně nepodstatných dětinských věcech, kdy se například divili početnému publiku, či debatovali o programování a jeho důležitosti. Jako šestý se na podiu režisér J.J. Abrams s krásnou Sarou Bareilles, kteří představili Little Voice o mladé hudebnici žijící ve státech. Krátký úvod poté vystřídalo hudební vystoupení Sary na klavír. 

Slovo si následně vzala Oprah Winfrey, která je v USA extrémně populární a tak i její přivítání publikem na podiu vypadalo. Tato žena se rozpovídala o svém novém propojení s Applem a o tom, že se chce podílet na tvorbě jeho obsahu. Do hlav jablíčkářů se chce pokusit „nalít“ jen pozitivní myšlenky a energii a ty špatné z nich naopak odstranit. Mentální zdraví je totiž dle ní obrovsky důležité.

Další umělci už se na podiu osobně neobjevili. Nicméně podle slov Applu jich bude ve službě Apple TV+ účinkovat obrovské množství a budou společně tvořit nejlepší obsah, který kdy byl k vidění. Tedy alespoň podle slov Applu, který svému tvrzení alespoň dle svého obrovského nadšení skutečně věří. Ostatně, aby taky ne. Minimálně z trailerů totiž vypadají jeho pořady velmi dobře.

Apple TV+ bude součástí přepracované aplikace Apple TV. K dispozici bude ve více než 100 zemích, dostupná bude jak online, tak offline. Vše samozřejmě bez reklam a plně originální. Služba dorazí na naše obrazovky na podzim. Cena služby zatím prozrazena nebyla.

apple tv+

Dnes nejčtenější

.