Zavřít reklamu

Od představení 2. generace AirPods uplyne zítra krátce po poledni přesně týden, což znamená jediné – první šťastlivci po celém světě se dočkají doručení svých sluchátek. Jejich předobjednávky totiž odstartovaly hned po jejich představení s tím, že prvním zákazníkům je Apple a potažmo i další obchodníci doručí příští týden, konkrétně od 26. do 28. března. A jak Apple slíbil, tak i koná. 

V průběhu víkendu se začalo na sociálních sítích chlubit mnoho zákazníků Applu screeny z webu umožňujícího sledování jejich zásilek, které se před pár dny daly konečně do pohybu. Valná většina z nich má pak od Applu přislíbeno doručení hned v první den jejich prodejů – tedy 26. března. Pokud by se k nim pak dostali nějakým způsobem před tímto termínem, zřejmě by si je stejně naplno neužili. Apple totiž na svém webu uvádí, že jsou sluchátka plně kompatibilní jen s iOS 12.2, macOS 10.14.4 a watchOS 5.2. Ani jeden z těchto systémů však ještě nebyl v ostré verzi vydán. 

airpods-shipping-date-800x314

Zatímco těsně po představení nebyl s dostupností nových AirPods žádný velký problém a jejich dodací doba se protahovala maximálně o několik dní, nyní si již na sluchátka počkáte o poznání déle. Pokud si je totiž od Applu objednáte “v plní palbě” – čili spolu s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem – dnes, očekávat je můžete až v týdnu mezi 9. a 16. dubnem, tedy až za více než dva týdny. 

Mnozí uživatelé očekávali, že Apple spolu s novým pouzdrem začne konečně prodávat a i bezdrátovou nabíječku AirPower. K tomu však zatím bohužel nedošlo a těžko v tuto chvíli říci, zda v brzké době dojde. Objevují se sice náznaky, že bychom od ní neměli být příliš daleko, avšak ty se objevovaly i v minulosti a všechny se nakonec ukázaly jako mylné. Ale kdo ví, třeba nás Apple tímto produktem potěší dnes večer. 

airpods 2

Dnes nejčtenější

.