Zavřít reklamu

Přípravy na přímý přenos první letošní Keynote z Divadla Steva Jobse nepolevily ani o víkendu. Vyplývá to alespoň z přenosu, který se včera objevil na webu Applu v sekci věnované dnešní Keynote. Ten totiž právě tyto přípravy zachycoval. Tedy nejspíš. 

Jelikož má Apple ve zvyku živé přenosy z míst konání konferencí spouštět jen několik málo minut před jejich samotným startem, vzbuzuje včerejší živý přenos diskuze. V jeho průběhu totiž pódium snímalo hned několik kamer z různých úhlů a co víc, na pódiu se zrcadlil iPhone Tima Cooka, který se na něm vyměňoval iMessage s basketbalovou hvězdou Kevinem Durantem. Šéf Applu dále podle živého přenosu zmeškal telefonát od Chrise Evanse, který je představitelem Kapitána Ameriky. A jelikož se právě tato jména objevily v minulosti ve spojitosti s chystanými pořady Applu, bylo by podobné “provaření” z jeho strany vcelku zvláštní. Proto se tak mezi jablíčkáři objevují názory, že se jedná o předpřipravený záznam, který měl komunitu Applu před Keynote spíše poškádlit.

Ať byl záměr Applu jakýkoliv, je poměrně zajímavé prohlédnout si Divadlo Steva Jobse i takto prázdné. Prakticky vždy jej totiž vidíme jen při plném obsazení novináři a dalšími hosty, které si Apple na své Keynote zve. Takto prázdný se totiž zdá alespoň nám v redakci sál relativně malý. 

A jak se na večerní Keynote těšíte vy? Věříte, že nám Apple svými novinkami vyrazí dech, nebo to bude naopak nuda, stejně jako některé Keynote v loňském roce? 

keynote fb

Dnes nejčtenější

.