Zavřít reklamu

Nová herní služba Apple Arcade, kterou nám Apple dnes představil, je dle mého názoru jedním z nejzajímavějších počinů kalifornského giganta za poslední dobu. Her v App Storu je sice požehnaně, až ty z Arcade by však mohly konečně začít využívat potenciál jablečných telefonů naplno. A co je nejlepší? Užijeme si jí i u nás.

Stejně jako v případě TV+, přidal Apple na svůj český web i sekci věnovanou Apple Arcade. Ta je též kompletně v češtině s tím, že k jejímu spuštění dojde na podzim. V porovnání s webovou sekcí TV+ navíc stránka nabízí o poznání více informací, které nás mají na využívání služby nalákat. Dozvíte se tu tak například o tom, že ve hrách nebudou žádné reklamy, budou multiplatformní, k dispozici budou i offline a celá služba nabídne rodinné sdílení, takže navíc i ušetříte. 

I u Apple Arcade se můžete na úplném konci stránky zaregistrovat svou emailovou adresou, na kterou vám bude Apple zasílat veškeré novinky o této službě. Snad tedy nebude s informacemi šetřit a do podzimu nás zásobuje spoustou emailů, díky kterým se utvrdíme v tom, že tuto službu na svých iPhonech, iPadech, Apple TV a Macích skutečně chceme. 

arcade

Dnes nejčtenější

.