Zavřít reklamu

Apple Watch jsou nejoblíbenější chytré hodinky na světě a téměř žádný jablíčkář na ně nedá dopustit. Tyto hodinky ovšem nejsou jen „hloupým“ ukazatelem notifikací a času. Jedná se o skvělého kolegu pro sportovce a celkově zdravý životní styl. Apple si je takových věcí samozřejmě vědom, v sobotu sdílel na svém YouTubovém kanále pět videií pojednávajících právě o tomto nositelném příslušenství.

Jedná se o krátká a věcná videa, která mají průměrně kolem 30 vteřin. Ve videích, které jsou určeny spíše pro uživatele začinající s Apple Watch, Apple ukazuje, jak v jednotlivých krocích například změnit svůj denní limit, nastavit sportovní aktivitu, komunikovat se Siri, prohlédnout své minulé aktivity nebo změnit náramek. Na všechna videa se můžete podívat pod článkem. Apple poměrně pravidelně sdílí na svém kanále videa, která poukazují na používání jablečných produktů. Před týdnem se jednalo o videa iPhonu, v nichž se Apple poukazoval na voděodolnost, FaceID, rychlost chipu A12 nebo například na Live Photos.

Jak si Apple zakládá na zdravotních funkcích svých Apple Watch potvrdila i nedávná obrovská studie. V ní technologický gigant spolupracoval s akademiky ze standfordské lékařské fakulty. Celá studie byla zaměřena na funkci EKG a tedy pozorování nepravidelného rytmu srdce. Zúčastnilo se celkem 419 093 lidí, 0,5 % z nich obdrželo zprávu o nepravidelném rytmu a bylo posláno na další vyšetření. Potenciál zdravotních funkcí těchto hodinek je opravdu obrovský a v budoucnu se jistě můžeme těšit na mnohá další vylepšení.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=ybUqqq_ea1Q

AppleWatch-FB

Dnes nejčtenější

.