Zavřít reklamu

Šéf Applu začal u Apple TV slovy o tom, jak lidé televizi milují a jak je pro ně její obsah důležitý. Poté už plynule přešel na představení zcela nové aplikace  TV, která je dostupná na všech platformách. V této aplikaci naleznete Spectrum, DirectTV, Optimum, Hulu, Playstation Vue, Fubo. Zaplatit můžete jen za to, co opravdu chcete sledovat. Pořady si navíc můžete stahovat, díky čemuž tak možné je sledovat i offline. Vše je navíc dostupné v té nejlepší možné kvalitě, která je jen možná. 

V aplikaci naleznete takzvané Apple TV Channels, na kterých poběží HBO, Showtime, Starz, MTV, Tastemade a další. Samozřejmě tu ale naleznete i filmy z iTunes, sportovní novinky a další tuny obsahu, které vám navíc aplikace bude sama nabízet, co by se vám mohlo líbit. Aplikace je totiž stejně jako valná většina služeb Applu perfektně personalizovaná, takže vás s trochou nadsázky zná velmi dobře a ví, co by se vám mohli líbit. 

Aplikace tedy zjednodušeně řečeno sdružuje obrovské množství všemožného obsahu, který si navíc můžete přes ní velmi jednoduše kupovat, půjčovat či předplácet. Těšit se můžete na notifikace na filmy či seriály, které právě vyšly a mohly by vás zajímat. Aplikace se navíc stále učí, takže bude postupem času “ještě chytřejší” a bude vám nabízet o poznání přesnější návrhy filmů či seriálů, které by se vám mohly líbit. Potěší i velmi snadné přecházení z například z HBO na vaše zakoupené filmy atd. 

Novou aplikaci ocení i vaše děti, které si budou moci užít speciální sekce s dětskými pořady. Ty budou samozřejmě převážně kreslené a budou nabízet prakticky stejné funkce jako “dospělácká” verze – čili doporučení na filmy a seriály, notifikace atd. Rodiče pak budou moci obsah, na který se jejich ratolesti dívají, spravovat. 

Apple TV aplikace dorazí na podzim dokonce i na Mac, na iPhonech pak už samozřejmě je. Její velký update dorazí už v květnu. Aplikace pak bude dostupná i na vybraných chytrých televizích – konkrétně Samsung, LG, Vizio, Sony. Dostupná bude služba ve více než 100 zemích a bude podporovat i rodinné sdílení. Je tedy velká pravděpodobnost, že dorazí i k nám. 

apple tv

Dnes nejčtenější

.