Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Earth 3D

Proměňte svůj monitor na realistické okno raketoplánu! Naše planeta vypadá přesně tak, jak ji vidí astronauti. Uvidíte temnotu vesmíru s jiskrami hvězd. Budete létat kolem Země, barevné koule se závojem atmosféry. Máte možnost prozkoumat naši planetu pomocí interaktivního režimu. Střídá se denní a noční cyklus s městskými světly.

[appbox appstore id476566660 oldprice=“79Kč“]

Disk Cleaner Pro – 3 in 1

Disk Cleaner pro je soubor nezbytných nástrojů, které zajístí, že váš Mac bude navždy čistý! 3 základní nástroje pro optimalizaci výkonu vašeho Macu za cenu jedné! Objevte a odstraňte duplicitní soubory, skenujte a nechte zmizet nevyžádané soubory, mějte intuitivní přehled o statistikách a výkonnosti vašeho systému.

[appbox appstore id1382176389 oldprice=“299Kč“]

Copy’em Paste (Clipboard Mgr.)

Výkonný správce schránky pro váš správný každodenní postup. I tak by se dal nazvat program Copy’em Paste. Zaznamenává vaši historii zkopírování textu, obrázků, odkazů a screenshotů do schránky a umožňuje vám je kdykoliv vyvolat/vložit přimo na dosah ruky. Použijte jej ke kopírování a vkládání položek ve velkých dávkách a minimalizujte tím přepínání mezi aplikacemi.

[appbox appstore id876540291 oldprice=“449Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Trine Enchanted Edition

Shawden

[appbox steam simple 425210 oldprice=16,99€]

Project Pastorate

[appbox steam simple 811290 oldprice=2,89€]

Lara Croft GO

[appbox steam simple 540840 oldprice=9,99€]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.