Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

My Working Hours

Potřebujete zaznamenávat a sledovat dobu, kterou strávíte prací či jinou činností? Skvěle vám pomůže aplikace My Working Hours, která kromě odpracovaných hodin spočítá i vaše přestávky.

[appbox appstore id1454383526]

Volume+ – Volume Booster/Muter

Aplikace Volume+ se postará o to, aby vám hlasitost při přehrávání na vašem iPhonu vždy vyhovovala na maximum. Aplikace podporuje všechny běžné video i audio formáty a umožňuje navýšení hlasitosti o stovky procent.

[appbox appstore id1454921448]

Lightdogs: Focus Timer

Lightdogs je aplikace, která vám pomůže se soustředěním a ještě vás odmění. Umožní vám trávit méně času na vašem smartphonu, dokončit včas veškeré povinnosti, a odmění vás roztomilými pejsky. Kdo by to nechtěl?

[appbox appstore id1419093130]

Coin Rush!

„Běhací“ hry se v iOS těší velké oblibě. Potenciál má v tomto směru i hra Coin Rush. V líbivém grafickém rozhraní musíte pohánět minci její vlastní cestou, vyhýbat se překážkám a posouvat se na vyšší levely. Jak daleko se dokážete dostat?

[appbox appstore id1451478243]

Game of Gods

Ve hře Game of Gods se stáváte všemocným bohem. Je na vás, zda si jako svou cestu vyvolíte dobro či zlo. Nasaďte veškeré své magické schopnosti a porazte všechny své nepřátele. Je na čase ochránit Zemi.

[appbox appstore id1438236030]

Idle Space: Tycoon

Nedaří se vám zbohatnout v reálném životě? Můžete si to vyzkoušet alespoň ve hře Idle Space: Tycoon. Kolik se vám podaří vydělat? Zvládnete vybudovat vlastní astronomické impérium?

[appbox appstore id1436501824]

iPhone fb

Dnes nejčtenější

.