Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Let’s led – led banner app

Použijte svůj iPhone či iPad jako informační banner! V aplikaci si můžete nastavit nespočet symbolů, ukazatele času nebo jen prostý text. Poté si vyberete barvu či další efekty a kouzlo je na světě!

[appbox appstore id1118318643 oldprice=“25Kč“]

3rd Grade Vocabulary Prep

Tento slovník pomůže vašim dětem naučit se nová slova a jejich definice. Aplikace nabízí kvízy, které obsahují slovo v horní části obrazovky a čtyři možné definice ve spodní. Ať už hádáte dobře nebo špatně, uvidíte definici se slovem nebo příkladné věty.

[appbox appstore id416481779 oldprice=“79Kč“]

Magnifier with Flash Light

Vaše oči už vám neslouží jak mají a čas od času by se vám nějaká ta lupa celkem hodila? Magnifier přináší jednoduché řešení do vašeho iPhonu! Stačí namířit telefonem na nečitelný text a sami si už vyberete, jak moc ho potřebujete přiblížit. Navíc při špatném osvětlení můžete použít váš blesk jako baterku.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“25Kč“]

Von In Space

Okuste vesmírny prostor a jeho zázraky! Cestujte přes portály času a hyperprostoru. Hra Von In Space ponoří hráče do klasického 8bitového realistického vesmíru. Hráči se vznášejí kolem planet, setkávají se s kometami, asteroidy a planetárními strážci, kteří se snaží za každou cenu zneškodnit všechny možné nepřítele.

[appbox appstore id1444828045 oldprice=“25Kč“]

FRYY – how to cook a steak

Perfektní steak? Pomocí FRYY to bude hračka! S grilování pořádného masa je občas pěkný stres. Nevíte, kdy ho otočit nebo sundat z ohně. Odteď už si nemusíte lámat hlavu. Stačí jen vybrat maso, tloušťku a požadovaný typ propečení. Zbytek už aplikace udělá za vás. Doporučí teplotu, oznámí kdy je třeba maso otočit a kdy dát na talíř. Jak jednoduhé!

[appbox appstore id952286893 oldprice=“99Kč“]

Trader’s Way

Chtěli byste zkusit obchodovat na burze? Nyní máte možnost v rámci jednoduché herní aplikace. Seznámíte se v ní s růstem či úpadkem kurzů, pomůže vám zlepšit obchodní dovednosti, které poté snadněji použijete v praxi. Za úkol budete mít správu vašeho portfolia, postupně se však bude zvyšovat úroveň obtížnosti, takže musíte být velmi opatrní.

[appbox appstore id567723770 oldprice=“49Kč“]

Team EQ Agility

Investujte do svého úspěchu. Akční věda a psychologie nejvýkonnějších týmů v jednoduché aplikaci, která nevyžaduje žádné další nákupy. Buďte lepším vedoucím týmu nebo jeho členem během několika minut. Díky Team EQ Agility se naučíte pracovat lépe s kýmkoliv!

[appbox appstore id655277258 oldprice=“25Kč“]

iPhone apps FB

Dnes nejčtenější

.