Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

SimplePlanes

Rádi lepíte modely letadel? V této hře máte možnost sestavit letouny jednoduchým zaklapnutím jednotlivých částí do sebe, vytváření křídel a připojení motorů. Pokaždé se můžete posadit do kokpitu a vyzkoušet si, jak vámi vytvořený model létá. K dispozici je více než 250.000 letadel.

[appbox appstore id944045360 oldprice=“379Kč“]

Alien: Isolation™ – The Collection

Dokážete přežít v okolí mimozemských bytostí? Ocitáte se na rozpadající se vesmírné stanici v Sevastopolu, vstupujete do zoufalého boje o přežití, pronásledují vás děsivý a smrtící mimozemšťané. Zůstaňte proto ostražití a snažte se odhalit tajemství osudu vaší matky v této skvěle zrealizované hře.

[appbox appstore id973568088 oldprice=“1199Kč“]

Tab For App Uninstaller

App Uninstaller je super rychlá aplikace, která dokáže zjistit velikost aplikací obsazených ve vašem systému a bezpečně je odinstalovat. Díky ní můžete své úložiště udržet v čistotě, což je nesmírně důležité pro správný chod zařízení. Použití je velmi jednoduché, stačí jen povolit přístup do nainstalovaných aplikací.

[appbox appstore id1226029600 oldprice=“169Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Slime Rancher

LogicBots

[appbox steam simple 290020 oldprice=16,50€]

The Quest

[appbox steam simple 428880 oldprice=9,99€]

imac fb

Dnes nejčtenější

.