Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Super PhotoCut

Super PhotoCut u vašich fotografií izoluje a odděluje detailní objekt v popředí. Díky skvělému maskovacímu nástroji můžete snadno odstranit nevhodné pozadí obrázků a učinit je tak průhlednými během několika sekund. Navíc je aplikace velmi jednoduchá, takže nevyžaduje žádné speciální technické dovednosti. O většinu věcí se postará chytrá automatika, která je velmi přesná.

[appbox appstore id966457795 oldprice=“449Kč“]

xLine

Snadné mapování vaší mysli nebo brainstormingový nástroj. I tak by se dala nazvat aplikace xLine. Je to dokonalý nástroj pro sběr a strukturování myšlenek, které můžete mít nyní skvěle vizuálně uspořádané. Vaše nápady můžete snadno synchronizovat s online úložištěmi iCloud Drive nebo Dropbox.

[appbox appstore id680106081 oldprice=“899Kč“]

Tipard All Music Converter

Tento skvělý audio konvertor umí převést všechny audio soubory, jako je MP3, M4A, WMA, WAV a spoustu dalších. Můžete s ním také extrahovat hudbu a audio z jakéhokoliv videa, včetně MP4. Mimochodem funguje také jako konvertor do vašeho seznamu na iTunes nebo na iPod.

[appbox appstore id586172415 oldprice=“479Kč“]

Ashi: Lake of Light

Ashi: Lake of Light je klidná logická hra o cestě světlušky světem svíček. Musíte si dávat velký pozor, abyste svíčky neuhasili, jinak ztratíte svou cestu přímo před očima. Hra je velice často hodnocena jako velmi uklidňující a pohodová hra, pokud například sedíte v tramvaji na cestě do školy a máte před důležitou zkouškou. Užijte si přes 80 úrovní s postupným zvyšováním úrovně.

[appbox appstore id1289108071 oldprice=“79Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Shadow of the Tomb Raider

Injustice™ 2

[appbox steam simple 627270 oldprice=49,99€]

American Truck Simulator

[appbox steam simple 270880 oldprice=19,99€]

Wizard of Legend

[appbox steam simple 445980 oldprice=15,99€]

Mac Hot Weather fbv

Dnes nejčtenější

.