Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sháníte kvalitní bezdrátová sluchátka, ale AirPods vám z nějakého důvodu nevyhovují? Pak pro vás máme skvělý tip. Zaujmout by vás totiž mohla sluchátka Niceboy HIVE pods True Wireless, která navíc můžete díky slevovému kódu niceboybrezen získat jen za 1290 Kč, tedy nejlevněji na českém trhu. Nejdříve si ale pojďme tato sluchátka přiblížit. 

Jak už název napovídá, jedná se o zcela bezdrátová sluchátka, která mezi sebou nejsou propojena žádným otravným kabelem. Těšit se můžete na skvělý zvuk s technologií MaxxxBass, automatické párování se zařízením po vytažení z nabíjecího boxu, výdrží až 30 hodin či multifunkční tlačítka na jejich bocích, díky kterým je můžete základně ovládat. Potěší i dosah deset metrů od zdroje zvuku či kvalitní materiály použité na jejich výrobu. Sluchátka jsou navíc perfektně ergonomicky zpracovaná, takže bez problému padnou do všech uší. 

Běžná cena sluchátek Niceboy HIVE pods True Wireless je 1690 Kč. Díky slevovému kódu niceboybrezen je však můžete získat o 400 Kč levněji, tedy jen za 1290 Kč, což je podle portálu Heuréka nejnižší cena na českém trhu. Ale pozor, nabídka je kusově omezená – využít ji může pouze 30 našich čtenářů. Rozhodně tedy s nákupem neváhejte. 

hive pods fb

Dnes nejčtenější

.