Zavřít reklamu

Tento týden je zatím ze strany Applu plný překvapení. Hned v pondělí jsme se totiž dočkali zcela nečekaného představení dvojice nových iPadů a dnes přes tiskovou zprávu zas oznámil mírnou aktualizace iMaců a iMaců Pro. Podle zdroje portálu z MacRumros však Apple ještě s oznamováním novinek neskončil. Další má totiž údajně přichystanou na zítřek. 

Kolegové z MacRumors se pochlubili tím, že na začátku tohoto měsíce je jeden ze zdrojů informoval o tom, že Apple hodlá v prvních třech dnech týdne před Keynote, která se koná 25. března, odhalit své novinky – konkrétně iPady, iMacy a iPod. A jelikož se tato předpověď již ze dvou třetin vyplnila, je vcelku pravděpodobné, že se i zítra dočkáme odhalení novinky, kterou bude již zmíněný iPod touch. 

Kdyby takto nový iPod touch vypadal, šli byste do něj?:

O v pořadí již sedmé generaci hudebního přehrávače iPod touch toho zatím bohužel příliš mnoho nevíme. Nedávno se sice objevily zvěsti o tom, že se tento produkt dočká úplného redesignu a přijde například o ikonický Home Button, avšak mnoho zdrojů tuto zprávu nepotvrdilo. Jisti si tak můžeme být maximálně v tom, že se novinka dočká nového procesoru. V současné generaci totiž tepe čipset A8, který má již své nejlepší roky za sebou. Zda ale Apple sáhne po svém nejnovějším A12 Bionic, či sáhne po starším A10 Fusion nebo A11 Bionic je v tuto chvíli nejasné. 

Nechme se tedy překvapit, zda se předpovědi zdroje MacRumors naplní či nikoliv. Faktem však je, že analytici již nějakou dobu předpovídají, že první letošní Keynote se hardwaru týkat nebude a právě představování novinek přes tiskové zprávy týden před ní tuto teorii jen potvrzuje. Těžko však říci, zda se stejným stylem představí i AirPods 2 či AirPower. Přeci jen, jedná se o produkty skutečně očekávané a pár slov na pódiu Divadla Steva Jobse by si určitě zasloužily. 

iPod-touch-colors-2015-800x511

Dnes nejčtenější

.