Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Voice Changer: Voice Effects

Legrační aplikace na měnění vašeho hlasu právě nyní zdarma na iOS! Nahrajte jednoduše záznam vašeho nebo kamarádova hlasu a poslouchejte změny. Na výběr máte možnosti jako je cizinec, robot nebo věhlasný chipmunk. Pojďte si užít trochu legrace!

[appbox appstore id1227597105 oldprice=“25Kč“]

Peek a Boo Farm Animals Sounds

Náučná hra pro vaše děti! Peek a Boo je plný překvapení. Vaše ratolesti budou mít možnost strávit den na farmě a hrát se všemi zvířátky na schovávanou, včetně výuky základních anglických slovíček. Jemné pohyby a zvuky vám poskytnou nápovědy na místa, kde by se mohly skrývat. Po nalezení se na obrazovce objeví název zvířete spolu s jeho výslovností.

[appbox appstore id848246553 oldprice=“79Kč“]

Office Story

Office Story je vzdělávací obchodní simulátor, kde si můžete vytvořit vlastní mezinárodní korporace. Zkuste změnit malou „start-up“ garáž na velkou společnost! Dělejte strategická rozhodnutí, nakupujte potřeby do svých kanceláří, najímejte a školte své zaměstnance. Stejně jako v životě je tržní stav velmi dynamický a neustále se mění. Musíte být tedy ve střehu a nic vám nesmí utéci!

[appbox appstore id717265204 oldprice=“99Kč“]

Pdf scanner – Wordscanner pro

Pomocí této aplikace můžete naskenovat vaším iOS zařízením v podstatě všechno a navíc do jasného a ostrého obrazu/PDF. Skenování je velmi rychlé a snadné. Aplikace si dokument sama upraví do nejlepší podoby a poté je možné ho jednoduše sdílet či ukládat na iCloud.

[appbox appstore id525343444 oldprice=“79Kč“]

Bumperoid: Golden Meteroid

Kosmický prach se proměnil v materializované objekty a ve vesmíru nastává zmatek! Naštěstí jsou tu Bumperoidy, které nás mohou nebezpečí zprostit. Pozor ale na černé díry! Misi musíte dokončit v určitém čase, jinak bude vzdušný prostor plný neplechy. Pusťte se do této čistky hned teď!

[appbox appstore id881449647 oldprice=“25Kč“]

Panols

Aplikace Panols umožňuje fotografům sdílet panoramatické snímky z jejich iPhonu na Instagram. Rozdělte jakoukoli fotografii z vaší knihovny na více čtverců a „postněte“ je na svůj profil. Máte navíc schopnost vidět informace o metadatech a můžete upravovat a organizovat fotografie pomocí značek, popisů a titulů.

[appbox appstore id1061408978 oldprice=“49Kč“]

Berry Browser

Procházení webu nebylo nikdy jednodušší! Víme, že prohlížeč Safari od Applu je perfektní, ale může se najít osoba, které vyhovovat nemusí. Jako náhradu vám přinášíme prohlížeč Berry, který automaticky dává všem webům „dark mode“, blokuje reklamy, trackery a spoustu dalšího. Nabízí velmi jednoduché ovládání, čisté rozhraní a skvělý uživatelský zážitek. Soukromí staví na první místo, proto se při jeho používání nemusíte bát téměř ničeho.

[appbox appstore id1411079643 oldprice=“49Kč“]

iphone xs xs max fb

Dnes nejčtenější

.