Zavřít reklamu

Garmin představil před pár dny zbrusu novou luxusní řadu chytrých hodinek MARQ. Ty se kromě klasických užitečných funkcí, na které jsou uživatelé zvyklí, mohou pochlubit opravdu luxusním designem a vysoce kvalitními materiály i zpracováním. Hodinky, jejichž cena dosahuje v přepočtu několika desítek tisíc korun, se vyrábějí celkem v pěti edicích, určených pro atletiku, expedice, letectví a další oblasti.

Hodinky Garmin MARQ, které jsou k dispozici v edicích Expedition, Aviator, Driver, Captain a Athlete, jsou vyrobeny z titanu a jejich ciferník je opatřen vysoce odolným safírovým sklíčkem. Co se funkcí týče, mohou se uživatelé těšit na přijímání notifikací i telefonních hovorů, monitoring srdečního tepu, sledování aktivity nebo třeba přehrávání hudby. Jednotlivé edice hodinek Garmin MARQ se od sebe liší jak designem, tak i funkcemi, které jsou na míru ušité jejich cílové skupině.

Vybere si každý

Nejlevněji vyjde verze Athlete, určená sportovcům a obsahující klasické fitness a sportovní funkce. Dražší verze Expedition svému majiteli nabízí funkce, využitelné při pěší turistice a podobných odvětvích – jedná se například o topografické mapy, kompas nebo zvláštní expediční režim, díky kterému hodinky na jedno jediné nabití zvládnou několik týdnů provozu. Nejdražší variantou je pak edice Driving, se kterou Garmin cílí na profesionální závodníky. Tato verze obsahuje několik stovek závodních tratí a pokročilé možnosti měření, určené právě závodníkům. Opomenout ale nesmíme ani verzi Aviator, která dokáže spolupracovat s letovým plánem svého majitele a v průběhu letu ukazuje vzdálenost k dalším bodům na trase. Varianta Captian, určená zejména kapitánům lodí, zase nabízí pokročilé GPS funkce nebo zobrazení podmínek pro plavbu.

Garmin MARQ Athlete vyjdou v přepočtu na 33958 korun, za edici Expedition byste zaplatili v přepočtu zhruba 39600 korun, Captain vyjde téměř na 42 tisíc korun, Aviator na něco málo přes 44 tisíc korun a nejdražší Driver zhruba na 56,5 tisíce korun. Hodinky Garmin MARQ si v celé jejich kráse můžete prohlédnout zde.

Garmin Driver fb

Dnes nejčtenější

.